بازسازی عجیب نمای داخلی یک ساختمان با مقوای لانه زنبوری

یک شرکت معماری واقع در پونای هندوستان، در اقدامی خلاقانه از مقوای لانه زنبوری برای بازسازی یک محوطه اداری 4000 متر مربعی استفاده نمود. این ساختمان 4 طبقه مطعلق به شرکتی است که پیشتر در زمینه تولید قطعات بنزینی و دیزلی خودرو فعال بوده و اکنون با روی آوردن به تولید قطعات الکترونیکی، به دنبال روش هایی است تا استراتژی نوآوری مستمر آنها را منعکس نماید.
دیوارهای منحنی، ساخته شده از مواد قابل بازیافت
استودیو VDGA، یک شرکت معماری واقع در پونا، سال 2004 در هند تأسیس شد. این شرکت یک محوطه اداری 4000 متر مربعی را با استفاده از مواد قابل بازیافت بازسازی نمود.

این شرکت با برداشتن دیوارهای آجری پیشین، مقوای لانه زنبوری و پارتیشن هایی از جنسMDF را جایگزین آنها نمود. این ساختمان 4 طبقه برای استقرار 100 کارگر آماده سازی شده و تمامی موارد مربوط به رعایت حریم خصوصی، جلوگیری از آلودگی های صوتی، جلوگیری از هدر رفت انرژی، گرمایش، سرمایش و پایداری مواد؛ همگی در طول فرآیند طراحی در نظر گرفته شدند.






دلیل استفاده از مقوای لانه زنبوری
مقوای لانه زنبوری از 3 لایه تشکیل شده است. لایه های پوششی بالا و پایین و لایه میانی که از تعداد زیادی خانه چندضلعی، مانند حفره های لانه زنبور در کنار هم تشکیل می شود. مواد اولیه برای ساخت این نوع مقوا شامل ترکیبی از کاغذ بازیافتی بعلاوه نوع خاصی از مواد کامپوزیتی است.

استفاده از این مواد کاپوزیتی سبب می شود مقوایی سبک تر و در عین حال مستحکم تر ساخته شود. علاوه بر این دارای ویژگی هایی همچون عایق گرما و سرما، عایق صدا، ضد لرزش بودن و … باشد. به همین دلیل می توان از آن در صنعت ساخت و ساز استفاده کرده و آن را جایگزین چوب و یا درمواردی جایگزین آجرهای سفالی نمود.
در عین حال به دلیل زیست تخریبپذیر بودن، می توان آن را به راحتی بازیافت کرد و برای تولید آن نیاز به قطع درخت و از بین بردن جنگل و منابع طبیعی نیست.
لینک کوتاه مطلب: idiato.net/hcw