
درست گفته اند که نوآوری هیچ حد و مرزی ندارد. اگر شک دارید، به صفحه رسمی اینستاگرام رکوردهای جهانی گینس (GWR) نگاهی بیندازید، جایی که مردی با ایجاد بالاترین ولتاژ از باتری لیمویی، رکورد جهانی 2307.8 ولت را به ثبت رسانده است. طبق این پست، او از 2923 لیمو برای ثبت این رکورد جهانی استفاده کرده است.
وقتی ویدئوی بزرگترین باتری لیمویی جهان وایرال می شود
رکورد توسط پروفسور “سیف الاسلام”با کمک انجمن سلطنتی شیمی انگلستان ثبت شده است. بزرگترین باتری لیمویی جهان می تواند برق موردنیاز برای شروع یک مسابقه کارتینگ را تولید میکند.در ویدئوی وایرال از مراحل انجام این کار، پروفسور سیف الاسلام نحوه تشکیل الکتریسیته و دلیل استفاده از لیمو در این آزمایش را توضیح می دهد.
او همچنین توضیح می دهد که ساخت الکتریسیته از نمونه اولیه باتری لیمویی کاری نمایشی و بیهوده نخواهد بود، زیرا او در نظر دارد از این روش برای ایجاد انرژی پاک استفاده کند. اینگونه نوآوری ها در دنیای امروز با توجه به تأثیر نامطلوبی که کربن بر روی سیاره ما به جا گذاشته است، ضروری است.

تلاش برای ثبت این رکورد در منچستر انجام شد. برنامه به طور زنده از طریق شبکه ی اسکای نیوز پخش شد تا اهمیت نیاز به نوآوری های جدید برای ساخت انرژی های پاک، نشان داده شود.

فرآیند تبدیل لیمو به باتری لیمویی
همانطور که پروفسور سیف الاسلام توضیح می دهد، لیمو به این صورت تبدیل به باتری می شود که آب لیمو به عنوان الکترولیت عمل می کند و روی و مس الکترود هستند.در ادامه، آب لیمو (الکترولیت) به یون ها اجازه می دهد تا از نوار روی به نوار مس جریان پیدا کنند.
برای نمایش نتیجه کار، لیموها را کنار هم در قفسه ها قرار دادند و به یک ولت متر وصل کردند تا ولتاژ دقیق را تعیین کنند. پس از روشن شدن ولت متر، ولتاژ لیموها به 2307.8 ولت رسید و رکورد قبلی را با 1521 ولت بیشتر شکست.

با این حال، آزمایش به همین جا ختم نشد! سیف الاسلام آن را یک قدم جلوتر برد و تلاش کرد تا از برق تولید شده برای تامین انرژی ماشین مسابقه کارتینگ استفاده کند.
با تمامی تلاش های صورت گرفته، باتری لیمویی به اندازه کافی برای شارژ ماشین ها قدرتمند نبود.
کاهش منابع تجدیدپذیر و مقابله با اثرات بحران آب و هوا یکی از بزرگترین چالش های زمان ما است و باتری ها نقشی حیاتی در کاهش انتشار گازهای گلخانه ای دارند.

سرانجام 2923 لیموی این آزمایش چه شد؟
شاید این سئوال در ذهن شما نیز به وجود آمده باشد که 2923 لیموی استفاده شده در این آزمایش سر از کجا درآوردند؟ آیا دور ریخته شدند؟
پس از ثبت رکورد، لیموهای استفاده شده توسط شرکتی (Refood) که از ضایعات مواد غذایی، انرژی تجدیدپذیر تولید می کند، جمع آوری شد. انرژی تولید شده توسط این شرکت مستقیماً به شبکه ملی گاز انگلستان پمپ می شود.
برای مشاهده پست مربوط به این خبر در صفحه اینستاگرام رکوردهای گینس به این لینک مراجعه نمایید.
لینک کوتاه مطلب: idiato.net/lemons
منبع: guinnessworldrecords.com