این موتور برقی از ورقه های فولادی تا شده؛ مانند اوریگامی ساخته شده است

تا کردن ورقهای فلزی ممکن است برای روباتها کار سادهای باشد، اما مزایای آن برای تولید و محیطزیست اهمیت زیادی دارد. یک استارتاپ سوئدی تلاش کرده با ساخت یک موتور برقی، به روشی که آنها “اوریگامی صنعتی” می نامند؛ ضایعات تولید را به حداقل ممکن برساند.
در سال های گذشته وسایل نقلیه شخصی، با معرفی اسکوترها، دوچرخه ها و موتورهای برقی، به روز تر شده اند. با این حال، موتورسیکلتهای برقی و بنزینی، همچنان پرطرفدارترین وسایل حملونقل هستند.
ضایعات صنعتی، معضل حل نشده کارخانه ها
فرآیند تولید تمامی این وسایل نقلیه در کارخانه ها، اثرات منفی زیادی بر محیط زیست خواهد گذاشت. در ایده آل ترین حالت ممکن در کارخانه ای با تجهیزات مدرن؛ اگر چه میزان تولید گازهای گل خانه ای پایین است، اما همچنان ضایعات ایجاد شده یکی از مشکلاتی است که حل نشده باقی خواهد ماند.
برای حل این معضل یک شرکت سوئدی با داشتن رباتی که عملاً فولاد را طوری تا می کند که گویی کاغذ است، تلاش می کند شرایط فعلی را تغییر دهد.
ساختن موتور برقی به روش اوریگامی چه ارتباطی با کاهش ضایعات دارد؟
در کارخانه های ساخت موتور، اعم از بنزینی و برقی، حجم زیادی از تکه های برش شده ی ضائد از جنس فلز، پلاستیک و … در پایان باقی خواهد ماند. دلیل آن نیز ساختار متداول موتورها است. بدنه ای پلاستیکی که بر روی یک اسکلت فلزی لوله ای شکل نصب شده است.
یک استارتاپ سوئدی به نام Stilride ، مدعی است که الزامی در ساخت موتور به این شیوه سنتی وجود ندارد. این استارتاپ تلاش کرده با ساخت یک موتور برقی، به روشی که آنها “اریگامی صنعتی” می نامند، نظر خود را ثابت کند.
اسکوتر Stilride به جای بیش از صد قطعه مجزا، تعداد آنها را به 15 قطعه کاهش داده است.

مزایای شیوه ی جدید ساخت بدنه به روش سنتی
چندین مزیت برای این فرآیند نسبتاً نوآورانه وجود دارد که اولین آن کاهش ضایعات تولید است. همچنین انرژی کمتری در روند تولید صرف می شود، که به معنای مصرف سوخت فسیلی کمتر است.

رباتهایی که این ورقهای فولادی را تا میکنند نیز لازم نیست سفارشی ساخته شوند و بیشتر به نرمافزار متکی هستند تا سختافزار. این بدان معناست که فرایند تولید را می توان به کارخانههای موجود که خط تولید آنها مجهز به بازوهای روباتی است سپرد.

این ساختار اوریگامی مانند، حداقل در تئوری، حتی برای سواران موتورسیکلت برقی نیز مفید است.نتیجه قطعات کمتر، موتوری سبک تر ، اما از نظر ساختاری قوی تر است. این نظریه زمانی مورد آزمایش قرار خواهد گرفت که این استارتاپ اولین ناوگان موتورهای برقی خود را در اواخر امسال عرضه کند.

با نگاه به آینده، این استارت آپ می خواهد به گزینه های سبز مانند فولاد بازیافتی روی بیاورد تا از محیط زیست محافظت کند.
در ویدیوی کوتاه زی بخش هایی از مراحل ساخت این موتورسیکلت برقی زیبا و نوآورانه را خواهید دید.
لطفا در صورت پسندیدن مطلب، نظرتان را درمورد آن، پایین همین صفحه با ما درمیان بگذارید. این نظرات مشوق ما برای تولید محتوای به روز و باکیفیت خواهد بود.
لینک کوتاه مطلب: idiato.net/stilride
منبع: yankodesign