
وقتی صحبت از تولید برق با پنل خورشیدی باشد، یکی از چالش های مهم این خواهد بود که در روزهای ابری چه باید کرد؟! اگر نور خورشید نباشد؛ برقی تولید نخواهد شد. دانشجوی فیلیپینی مهندسی برق، یک پاسخ نوآورانه برای این مسئله دارد. او با ضایعات محصولات کشاورزی ، پنل هایی می سازد که نیازی به نور مستقیم خورشید ندارند. بلکه امواج فرابنفش ساطع شده از ابرها را جمع آوری کرده و تبدیل به برق می کند.
“کاروی ارن میگ” (Carvey Ehren Maigue)دانشجوی فیلیپینی مهندسی برق؛ نابغه ی پشت فناوری اورئوس(AuREUS) است. اورئوس ماده ای است که از ضایعات محصولات کشاورزی ساخته شده و امواج ماوراء بنفش را به انرژی تجدیدپذیر تبدیل می کند. او از سال 2018 به طور مداوم بر روی فناوری اورئوس کار می کند.

رابطه لنز عینک و شفق قطبی!!!
همه چیز از آنجا شروع شد که “کاروی” متوجه شد لنزهای عینک او حتی زمانی که خورشید نمی تابد رنگش تغییر می کند. همزمان، او شروع به یافتن پاسخی برای چگونگی عملکرد شفق قطبی کرد. مشاهده پدیده هایی که عامل به وجود آمدنشان اشعه ماوراء بنفش است و تأثیر این اشعه در محیط های مختلف، “کاروی” را بر آن داشت تا در مورد آن بیشتر تحقیق کند و چگونگی استفاده از آن را بررسی کند.
ایده ی استفاده از ضایعات کشاورزی از کجا آمد؟!

در فیلیپین اختلالات آب و هوایی، طوفان و باران شدید پدیده هایی رایج هستند. درنتیجه بخش قابل توجهی از محصولات کشاورزی تولیدی در این کشور به دلیل این نابسامانی های جوی ازبین خواهند رفت.ایده ی “کاروی” این بوده که به جای رها کردن محصولات کشاورزی آسیب دیده ، راهی برای استفاده از آنها به عنوان یک ترکیب جذب کننده اشعه ماوراء بنفش در تحقیقات خود بود.
پس از آزمایش حدود 80 نوع مختلف از محصولات کشاورزی محلی، “کاروی” 9 محصول را یافت که ویژگی های لازم را داشتند.
ذرات “زیست تابی” نور فرابنفش را به نور مرئی تبدیل می کنند



کاروی “ذرات زیست تابی” را از میوه ها و سبزیجات استخراج می کند. ذراتی که پرتوهای فرابنفش خورشید را جذب می کنند و آنها را به نور مرئی تبدیل می کنند. با استفاده از این ذرات جاذب، نوع جدیدی از پنل خورشیدی ایجاد شده که قادر است با تبدیل پرتوهای فرابنفش به نور مرئی، الکتریسیته تولید کند.
کاربردهای پنل خورشیدی “اورئوس”

به گفته ی “کاروی” پنل خورشیدی اورئوس را می توان به عنوان یک پوشش فلورسنتی روی پنجره ها یا نمای ساختمان ها نصب کرد. این کار ساختمان را به یک ژنراتور یا مزرعه خورشیدی عمودی تبدیل میکند و اشعههای فرابنفش را که از سنگفرشها و ساختمانهای اطراف تابیده میشود، جذب کرده، میزان انرژی تولید شده را افزایش خواهد داد.
فناوری “اورئوس” محدودیت های منابع انرژی تجدیدپذیر را ندارد
یکی از بزرگترین معایب منابع انرژی تجدیدپذیر، عدم تداوم آنها است. نیروی باد و انرژی خورشیدی فقط در شرایط محیطی بسیار خاص تولید می شوند. پنل های خورشیدی عمدتا نور مرئی را جذب و به انرژی تجدیدپذیر تبدیل می کنند و برای این کار باید رو به خورشید باشند.

مزارع خورشیدی کنونی فقط به صورت افقی ساخته می شوند و هرگز به صورت عمودی ساخته نمی شوند و اغلب در زمین های زراعی پیاده سازی می شوند، به این معنی که زمین نمی تواند برای کشت محصولات مورد استفاده قرار گیرد. اما با فناوری جدید اورئوس می توان هزاران پنجره و سطوح بلااستفاده را به کار گرفت.
لینک کوتاه مطلب: idiato.net/solar1
Good post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon everyday. It will always be helpful to read articles from other writers and practice something from other sites.
ای کاش پروسه طراحی تا تولید انقدر طولانی نبود. اختراعاتی اینچنینی اگر در روند تولیدشون تسریع بشه نه فقط به نفع صاحب اثر هست بلکه تمام کشورهای جهان نفع می برند.